Wat vinden huisartsen van de voorgenomen plannen van Treant? Laat uw mening horen tijdens een extra bijeenkomst op dinsdag 17 juli

 
De Raad van Bestuur van Treant heeft op 15 mei het voorgenomen besluit bekend gemaakt om de afdelingen klinische verloskunde en de klinische kindergeneeskunde op de ziekenhuislocaties Refaja en Bethesda te sluiten. Deze zorg zal dan geconcentreerd worden op de locatie Scheper van Treant. De reden voor dit voorgenomen besluit is een (al langer lopend) tekort aan kinderartsen.

Deze ontwikkelingen binnen Treant rondom de voorgenomen opheffing van de klinische kindergeneeskunde en verloskunde in Hoogeveen  en Stadskanaal roepen veel vragen bij ons allen op. Het bestuur van de Drentse Huisartsen en de directie van de HZD hebben diverse gesprekken met de Raad van Bestuur van Treant gevoerd over dit onderwerp.

We willen graag met jullie in gesprek over deze ontwikkelingen. We zullen een korte update geven van de stand van zaken zoals bij ons bekend, en willen dan graag horen hoe jullie hier tegenaan kijken. Het zou mooi zijn als hier een breed gedragen standpunt uitkomt over hoe we als Drentse Huisartsen met deze situatie om willen gaan. Als je niet in staat bent om naar deze extra bijeenkomst te komen kun je je mening ook geven via
HAweb.
Met jullie input gaan we weer met de Raad van Bestuur van Treant in gesprek.

Datum: dinsdag 17 juli 2018
Tijdstip: 18.00 – 18.30 uur warme maaltijd,  18.30 – 20.00 uur informele bijeenkomst
Locatie: Vergaderruimte HZD, Stationsstraat 44 te Assen (navigatie instellen op Stationsstraat 30)
Aanmelden: In verband met de catering vragen wij jullie vriendelijk je aan te melden voor deze bijeenkomst via uitgenodigd.nl of via HAweb.

Graag tot 17 juli!