Voordeel van uw lidmaatschap - vervolg

 
LHV-Huisartsenkring Drenthe behartigt de belangen van de Drentse huisartsen. Via uw lidmaatschap krijgt u vele voordelen. Zo profiteert u niet alleen van korting op verzekeringen en scholing maar zijn er ook veel voordelen die minder zichtbaar zijn, maar die u veel tijd en moeite besparen. Een paar voorbeelden volgen hieronder.

De LHV heeft voor haar leden met een aantal verzekeraars mantelcontracten afgesloten. Dat levert LHV-leden voordeel op bij het afsluiten van privéverzekeringen (arbeidsongeschiktheid, ziektekosten, aansprakelijkheid/rechtsbijstand) of praktijkgerelateerde verzekeringen (ziekteverzuim, ziektekosten personeel). Het financiële voordeel kan oplopen tot enkele duizenden euro's, zeker als een arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt afgesloten.

Nog meer voordeel van uw lidmaatschap: Leden krijgen 60, - korting op de bijdrage van de (verplichte) klachtenregeling SKHNN (Stichting Klachtenregeling Huisartsenzorg Noord-Nederland).

De LHV-Huisartsenkring Drenthe krijgt regelmatig vragen van externe partijen en handelt die af. De Kring voorkomt zo dat individuele huisartsen (nog meer) worden overvoerd met aanvragen voor onderzoek, registratie, enquête, overleg, mailing etc.

Binnenkort een functioneringsgesprek met uw doktersassistente of HIDHA? Kijk ter voorbereiding in het personeelshandboek van LHV.

Meer voordelen staan vermeld op de website.