Vacature Hoofd Huisartsenopleiding Groningen

 
Per 1 september 2019 zoekt de afdeling Huisartsgeneeskunde & Ouderengeneeskunde van het UMC Groningen, een hoofd van de Huisartsopleiding. Men zoekt een bevlogen huisarts met bestuurlijke ervaring en visie op het vak.

De gedachte gaat uit naar een huisarts die in staat is om ontwikkelingen in de zorg en de maatschappij bij de opleiding naar binnen te halen en de verbinding aan te brengen tussen het vak, de regio en de opleiding.

De afdeling Huisartsgeneeskunde & Ouderengeneeskunde van het Universitair Medisch Centrum Groningen (verder H&O) leidt AIOS op tot huisarts, biedt patiëntenzorg vanuit de Academische Huisartspraktijk Groningen, levert een bijdrage aan het basiscurriculum Geneeskunde en voert wetenschappelijk onderzoek uit op gebied van de huisartsgeneeskunde en de ouderengeneeskunde.

Neem voor meer informatie contact op met:
mw. prof. dr. M.Y. Berger, afdelingshoofd van de afdeling Huisartsgeneeskunde & Ouderengeneeskunde, telefoonnummer (050) 361 6733, (secretariaat afdelingshoofd)

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier dat u kunt vinden bij de vacature Hoofd opleiding Huisartsgeneeskunde op  www.werken.umcg.nl (externe link) /alle vacatures / medisch wetenschappelijk personeel. Daar treft u ook meer informatie en een profielschets aan.
U kunt solliciteren t/m 22 april 2019.