Reminder Bijeenkomsten Financiering Huisartsenzorg 2016

 
Wilt u meer weten over de aanstaande wijzigingen in de financiering van de huisartsenzorg 2016? Meld u dan snel aan voor één van de regiobijeenkomsten. Experts vanuit de LHV gaan in op de gevolgen van de bekostiging voor uw praktijkvoering, zowel op administratief, financieel als medisch gebied.
Er zijn nog plaatsen beschikbaar in Zwolle op 24 november en in Assen op 25 november. Dit zijn de dichtstbijzijnde locaties in de regio Noord Nederland.

Inhoud workshop
De huisartsenzorg nam in 2015 de eerste stap naar een nieuw bekostigingsmodel, dat in 2016 verder wordt doorgezet. Idee achter de nieuwe systematiek is dat de bekostiging meer ruimte biedt voor resultaatbeloning, innovatie en multidisciplinaire ketenzorg. Wat betekenen de veranderingen voor uw praktijkvoering? Tijdens de regiobijeenkomsten krijgt u uitgebreide uitleg. De bijeenkomsten zijn gratis en alleen toegankelijk voor leden van de LHV.

Praktische informatie

Leerdoel

  • U weet op de juiste manier in te spelen op de bekostigingssystematiek huisartsenzorg.
  • U weet hoe per 2016 de bekostiging huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg eruitziet en wat de implicaties zijn voor de eigen huisartsenpraktijk

Inschrijven
Via dit bericht kunt u zich inschrijven.

Accreditatie
3 punten

Kosten
Leden € 0,-

No-show
De bijeenkomsten zijn gratis en alleen toegankelijk voor leden van de LHV. Voor no-shows wordt € 50, - in rekening gebracht. Heeft u zich ingeschreven en u kunt onverhoopt toch niet deelnemen, zorg dan voor een tijdige afmelding bij de LHV Academie.
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden van de LHV Academie van toepassing.

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met academie@lhv.nl of bel (030) 282 37 51.